Napovedujemo 5. kongres družbe KOTO

5. konres družbe KOTO

 

V četrtek, 26. 10., bo v Kongresnem centru Brdo ponovno potekal kongres družbe KOTO, ki bo letos že peti.

Tudi tokrat bomo z zanimivimi gosti obravnavali aktualne teme in izzive, s katerimi se soočamo podjetja v tradicionalnih panogah, odpirali različna vprašanja in iskali rešitve.

Program

8.30 – 9.30 Prihod udeležencev
9.30 – 9.45 Uvod,
Matjaž Omladič, direktor družbe KOTO
9.45 – 10.10 Trajnostno poslovna strategija - kaj točno je, zakaj in kako se je lotiti,
red. prof. dr. Adriana Rejc Buhovac, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani
10.10 – 10.30 Trajnostna poslovna strategija – primer dobre prakse,
dr. Lea Lavrič, vodja razvojno projektne pisarne, KOTO
10.30 – 11.00 Kakšni so trendi v mesnopredelovalni industriji in kako jim slediti?
izr. prof. dr. Aleš Kuhar, Biotehniška fakulteta in EIT Food Hub Slovenia
11.00 – 11.30 Odmor
11.30 – 11.50 Pomen uravnotežene prehrane – zelenjava vs. meso ter koristi govedoreje.
dr. Evgen Benedik, Biotehniška fakulteta
11.50 – 12.10 Pomen kriznega komuniciranja na primeru iz prakse.
Irena Pavčič, IPPR
12.10 – 12.30 Usnje vs. umetno usnje – prednosti in slabosti.
Rok Pustoslemšek, direktor komerciale, KOTO
12.30 – 13.30 Okrogla miza: Trajnostna naravnanost in reševanje okoljskih vprašanj
13.30 – 15.30 Pogostitev in druženje

8.30 – 9.30

Prihod udeležencev

9.30 – 9.45

Uvod,
Matjaž Omladič, direktor družbe KOTO

9.45 – 10.10

Trajnostno poslovna strategija - kaj točno je, zakaj in kako se je lotiti,
red. prof. dr. Adriana Rejc Buhovac, Ekonomska fakulteta, Univerza v Ljubljani

10.10 – 10.30

Trajnostna poslovna strategija – primer dobre prakse,
dr. Lea Lavrič, vodja razvojno projektne pisarne, KOTO

10.30 – 11.00

Kakšni so trendi v mesnopredelovalni industriji in kako jim slediti?
izr. prof. dr. Aleš Kuhar, Biotehniška fakulteta in EIT Food Hub Slovenia

11.00 – 11.30

Odmor

11.30 – 11.50

Pomen uravnotežene prehrane – zelenjava vs. meso ter koristi govedoreje.
dr. Evgen Benedik, Biotehniška fakulteta

11.50 – 12.10

Pomen kriznega komuniciranja na primeru iz prakse.
Irena Pavčič, IPPR

12.10 – 12.30

Usnje vs. umetno usnje – prednosti in slabosti.
Rok Pustoslemšek, direktor komerciale, KOTO

12.30 – 13.30

Okrogla miza: Trajnostna naravnanost in reševanje okoljskih vprašanj

13.30 – 15.30

Pogostitev in druženje

Uradni del programa bo potekal predvidoma do 13.30, nato bo poskrbljeno za kulinarično razvajanje in prijetno druženje. Program ni dokončen in se lahko še spremeni.

Udeležba na kongresu je brezplačna.

Prijave na kongres sprejemamo do 19. oktobra prek te povezave ali spodnjega obrazca.

Za dodatne informacije vam je na voljo Mojca Trampuš (mojca.trampus@koto.si, 01 587 8241).