Družba KOTO za pomoč po poplavah donirala Zvezi prijateljev mladine Moste–Polje in gasilcem PGD Zalog – Sp. Kašelj

V uničujočih poplavah, ki so avgusta prizadele večji del Slovenije, je bilo povzročene veliko škode. Mnogi so izgubili prav vse svoje imetje. Sanacija bo trajala še dolgo, dobrodošla pa je vsakršna pomoč.

Kot posamezniki in kot podjetje smo odgovorni za prihodnost naših otrok. V duhu našega slogana Za varno in čisto prihodnost smo tako donacijo namenili Zvezi prijateljev mladine Moste-Polje, ki pomaga otrokom in mladostnikom v stiski, zdaj pa zbirajo sredstva za pomoč družinam, ki so jih prizadele poplave.

Zelo pomembno vlogo pri sanaciji so imeli in še vedno imajo tudi gasilci. Zato smo se v družbi KOTO odločili, da jih podpremo z donacijo, ki smo jo namenili Prostovoljnemu gasilskemu društvu Zalog – Spodnji Kašelj. Družba KOTO je namreč močno vpeta v lokalno okolje, zato je prav, da mu na različne načine tudi vračamo.

Poplave so prizadele tudi nekaj naših sodelavcev, ki jim je družba KOTO namenila solidarnostno pomoč. Skupaj pa so stopili tudi zaposleni in po lastnih močeh prispevali za sodelavca, ki sta se po poplavah znašla v največji stiski.